- Autor: ii.ivuska
- Doba přípravy (min.): 15
- Porce: 3.00
1 sklenice sterilovaného celeru 1 jablko 3 lžíce bílého jogurtu 1 lžíce majonézy light špetka soli pepř
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jogurt bílý lehký 0,1% (Kunín) | 60 |
Jablka | 150 |
majonéza light | 20 |
celer sterilovaný | 185 |
Dochucovadla:
sůl pepř
Energetická hodnota celkem: 1017 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 339 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Celer slijeme a a vyždímáme, přidáme nastrouhané jablko zbavené šťávy. Lehce osolíme, opepříme, přidáme jogurt a majonézu a promícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.